Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

xarvio SCOUTING: Çiftçiler için En İyi Yardımcı

xarvio SCOUTING, iPhone'unuzla sadece bir fotoğraf çekerek tarlada stresi tespit etmek ve tanımlamak için derin öğrenme algoritmaları kullanan bir verimlilik uygulamasıdır. Bu uygulama, çiftçilere ve tarım danışmanlarına karar verme süreçlerinde destek olmak için tasarlanmıştır. Bu uygulama ile yürüyerek tarlalarda yabani otları tanımlayabilir, hastalıkları tanıyabilir ve yaprak hasarını analiz edebilirsiniz. Yürüyüşlerinizde fark ettiğiniz her şey bir günlüğe kaydedilir ve parmaklarınızın ucunda tarlalarınızın tam bir geçmişini size sunar.

Ayrıca, xarvio SCOUTING, çiftçilerin güçlü bir topluluğunu ve ek işlevleri sağlar. SCOUTING Radar, çevrenizde neler olup bittiğini size detaylı bir şekilde gösterir ve erken riskleri tespit eder. Bildirim özelliği ile bölgenizde olası riskler ve tehditler hakkında otomatik olarak bilgi alırsınız. Tarlada stres tespiti ve izleme hiç bu kadar kolay, hızlı ve uygun olmamıştı. Uygulama sürekli olarak öğreniyor ve gelişiyor ve ne kadar çok fotoğraf çekerseniz, o kadar iyi hale geliyor.

Diğer platformlarda da bulunmaktadır

Program diğer dillerde mevcuttur

SCOUTING iPhone için

• Ödeme

• Türkçe dilinde
  • V 3.25.0

(0)
  • Güvenlik Durumu

SCOUTING hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer SCOUTING denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam